Лекарите: Деси Банова и Росен Плевнелиев остават без деца! (Причината е фатална болест)

Лекарите: Деси Банова и Росен Плевнелиев остават без деца! (Причината е фатална болест)
1 (20%) 1 vote

Деси Банова няма да се радва на наследник от Росен Плевнелиев

Деси Банова и Росен Плевнелиев едва ли ще се съгласят да имат общо дете.Мечтата им няма как да се сбъдне. Причината не е в нито един от двамата, а в болест. И то страшна и коварна, споделяла 14-годишния син на президента, Филип. Припомняме, че преди две години той издъхна от страшното заболяване.

Росен Плевнелиев

Деси Банова и Росен Плевнелиев остават без деца

Трагедията разтърси цялата страна. Филип почина от изключително рядка и опасна болест, която не дава никакви предварителни симптоми. Заболяването причинява разслояване на аортата още от излизането й от сърцето, по цялата дължина на тялото.

Това състояние предизвиква силен кръвоизлив в организма, като лекарите не могат да го овладеят.Усеща се остра, рязка и раздираща болка в гърдите. Спазмите са ужасни. Човек се задушава, изпотява се и започва да повръща. Ако в този момент не се направи спешна кардиохирурчическа операция, пациента умира, пише „Галерия”.

Болестта на сина на Росен Плевнелиев се предава по наследство. От същото жестоко заболяване си е отишъл и бащата на бившия президент. Лекарите са категорични, че Деси Банова и Росен Плевнелиев не бива да имат общи наследници, защото риска от болестта е огромен.

Тъй като болестта се наследява и няма гаранция, че бъдещите им наследници няма да боледуват от нея. Рискът е огромен. Въпреки любовта между двамата, едва ли ще имат смелостта да преживеят отново подобен ад, особено Росен Плевнелиев.

Надали двамата ще имат смелостта да се изправят срещу подобна „цъкаща бомба“. Защото тази болест представлява страшен риск за евентуалните бъдещи деца на Деси Банова и Росен Плевнелиев.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар