Потрес: Джулиана Гани и Станимир правят секс в солариума! (потресаващото фото взриви мрежата – виж тук)

Потрес: Джулиана Гани и Станимир правят секс в солариума! (потресаващото фото взриви мрежата – виж тук)
1 (20%) 1 vote

Джулиана Гани хептен се побърка от мераци за публичност и слава!

Малката Джулка, както наричат Джулиана Гани след Вип Брадър 2017, напълно изперка от мераци за публичност и слава. Силиконката от Пловдив стигна дотам, че постна снимка, на която тя и мъжът й Станимир Ташев правят секс в солариума.

Джулиана Гани

Джулиана Гани си умира да се показва, засне си и секса в солариума със Станимир Ташев

„Забележителният“ кадър беше качен в страницата на Гани в края на миналата година. Но малко по-късно тя го изтри. Очевидно някоя уважаваща от нея личност й е разяснила какви простотии прави.

Макар снимката вече да не съществува в профила й, тя моментално беше копирана от редица медии. И днес спокойно може да й се „насладите“ тук. Както ясно се вижда, Джулиана Гани и Станимир Ташев са се нагънали в солариума. А пазарджиклията не може да устиска и да не снима великата гледка.

Припомняме, че още в Къщата на Вип Брадър Ганито беше признала, че секс не отказва. Човещинка било и като някой си поиска от нея, сърце не й дава да го отреже.

Е, днес вече надали може да бъде така щедра към околните при положение, че е законно омъжена жена. Ще трябва да се задоволява с ласките единствено на Станимир Ташев, който поне засега също й засвидетелства преданост и вярност.

Ето ги двете влюбени гълъбчета! Снимката беше изтрита след известно време, но медиите моментално я бяха копирали

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар