За първи път: Благой Георгиев и Есмер показаха сина си на Нова година! (много снимки)

За първи път: Благой Георгиев и Есмер показаха сина си на Нова година! (много снимки)
Гласувайте за статията

Благой Георгиев и Есмер Омерова винаги досега криеха лицето на малкия Елай!

За първи път синът на Благой Георгиев и Есмер Омерова излезе наяве. Малкият Елай вече е на три годинки, но до момента родителите му упорито го криеха от света.

Благой Георгиев

Благой Георгиев и Есмер Омерова за първи път показаха лицето на сина си Елай, което криеха от раждането му

Лицето на момченцето постоянно беше закривано, когато по случайност го покажат на снимка в мрежата. Затова и днес първите фотоси на малчугана предизвикаха такава еуфория у феновете на родителите му.

Хлапето беше показано навръх Нова година, когато майка му Есмер Омерова публикува снимки от празничното парти в своя Инстаграм. Благой Георгиев и половинката му се прибраха в Москва за Нова година като преди това бяха няколко седмици у нас.

Те отпразнуваха Бъдни вечер и Коледа със семейството на футболиста, а след това се отдадоха на няколко дневен празничен шопинг. Обиколиха и не малко заведения и нощни клубове в столицата.

На 31 декември обаче вече си бяха в Москва, където посрещнаха 2018-та повече от подобаващо.

„Пожелаваме ви щастлива нова година. Обичайте и бъдете обичани!“, написа Есмер Омерова в профила си към своите и на мъжа си фенове. Татарката беше заложила на златисто-кафеникава рокля и разкошно кожено палто, които със сигурност струват луди пари.

Благой Георгиев също беше в официален костюм, но и двамата бяха засенчени от сладура Елай. Който, както виждаме, расте страшно красиво и жизнено момченце.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар