Бомба: Банкерката на Мартин Петров живеела повече от скромно! (още разкрития за Ирина Аткова)

Бомба: Банкерката на Мартин Петров живеела повече от скромно! (още разкрития за Ирина Аткова)
Гласувайте за статията

Ирина Аткова, която обра Мартин Петров, давала вид на скромна божа кравичка!

Банкерката, която успя да задигне рекордните 3,8 милиона лева от бившия национал Мартин Петров, се представяла в обществото като божа кравичка. Ирина Аткова живеела повече от скромно и тихо. Това разкри за нея източник, близък до обкръжението й.

Мартин Петров

Банкерката на Мартин Петров – Ирина Аткова не показвала висок стандарт на живот

Човекът още не може да повярва, че тя е била способна на подобно престъпление. По думите му Ирина Аткова обитавала квартира под наем в столицата и с нищо не показвала наличие на висок жизнен стандарт.

„Не мога да повярвам, че Ирина е способна да открадне толкова много пари. Та тя живееше под наем в центъра на София. Никога не е показвала висок стандарт. Караше автомобил „Смарт“. Не личеше по дрехите да е извършила нещо подобно“, разкрива потресен близкият до нея човек.

Нарочена проверка обаче доказа, че Аткова дори не е държала изпит за инвестиционен консултант. Документите й са били приети и одобрени, но тя така и не е получила лиценз след проведен изпит.

След кражбата и разследването пред последните няколко месеца банкерката Ирина Аткова беше изключена и от ложата на масоните, в която членуваше. Както може да се предположи, причината за това тяхно решение е, че този скандал уронва престижа им и ги излага пред обществеността.

Към днешна дата се знае само, че след задигането на парите от сметката на Мартин Петров, бившата му изгора си е вдигнала чукалата и е отпрашила към чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар