Бомба: Банкерката на Мартин Петров живеела повече от скромно! (още разкрития за Ирина Аткова)

Бомба: Банкерката на Мартин Петров живеела повече от скромно! (още разкрития за Ирина Аткова)
5 (100%) 1 vote

Ирина Аткова, която обра Мартин Петров, давала вид на скромна божа кравичка!

Банкерката, която успя да задигне рекордните 3,8 милиона лева от бившия национал Мартин Петров, се представяла в обществото като божа кравичка. Ирина Аткова живеела повече от скромно и тихо. Това разкри за нея източник, близък до обкръжението й.

Мартин Петров

Банкерката на Мартин Петров – Ирина Аткова не показвала висок стандарт на живот

Човекът още не може да повярва, че тя е била способна на подобно престъпление. По думите му Ирина Аткова обитавала квартира под наем в столицата и с нищо не показвала наличие на висок жизнен стандарт.

„Не мога да повярвам, че Ирина е способна да открадне толкова много пари. Та тя живееше под наем в центъра на София. Никога не е показвала висок стандарт. Караше автомобил „Смарт“. Не личеше по дрехите да е извършила нещо подобно“, разкрива потресен близкият до нея човек.

Нарочена проверка обаче доказа, че Аткова дори не е държала изпит за инвестиционен консултант. Документите й са били приети и одобрени, но тя така и не е получила лиценз след проведен изпит.

След кражбата и разследването пред последните няколко месеца банкерката Ирина Аткова беше изключена и от ложата на масоните, в която членуваше. Както може да се предположи, причината за това тяхно решение е, че този скандал уронва престижа им и ги излага пред обществеността.

Към днешна дата се знае само, че след задигането на парите от сметката на Мартин Петров, бившата му изгора си е вдигнала чукалата и е отпрашила към чужбина.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар