Удариха дъното: Близначките Алекс и Влади си менкат общо гадже! (скандални подробности)

Удариха дъното: Близначките Алекс и Влади си менкат общо гадже! (скандални подробности)
Гласувайте за статията

Алекс и Влади Димитрови стават все по-разкрепостени и скандални!

Близначките Алекс и Влади Димитрови първоначално спечелиха симпатиите на зрителите на Вип Брадър 2017. И не за друго, а защото се показваха като крайно читави, мили и дори скромни момичета.

Алекс и Влади

Близначките Алекс и Влади Димитрови май си менкат общо гадже

Оказа се обаче, че в това няма и капка истина. Двете са огън и пламък, а в последно време не спират да скандализират с разкрепостеното си и дори на моменти вулгарно поведение.

Като например факта, че от известно време певиците делят едно и също гадже. Това разкриха близки до тях източници пред вестник „България днес“. Свидетели разказват как навръх Нова година Алекс и Влади са били в известно заведение заедно с непознат и добре сложен младеж.

Тримата шашнали всички с горещите си танци, а близначките не спирали да се чекнат и да се търкат в тялото на мачото. Изглеждали така, сякаш и двете са му любовници, потресени са източниците.

„Когато удари полунощ, Алекс и Влади започнаха да се лигавят като невидели и да се поливат с шампанско заедно с момчето. Не знаем кой е той, но гледката на тримцата беше направо отвратителна“, коментират клиенти на зеведението.

Припомняме, че само преди няколко месеца в медиите се появиха брутални снимки на Алекс Димитрова. На тях близначката правеше френска любов на непознат мъж, а паралелно с това си доставяше сама удоволствие на „ръчна“.

Къдрокоската изрева от ужас, след като кадрите видяха бял свят, но така и не можеше да отрече, че това е самата тя. Облечена като секси медицинска сестра.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар