Ударник: Даниел Петканов смая с простотия и в Дубай! (виж какво сътвори)

Ударник: Даниел Петканов смая с простотия и в Дубай! (виж какво сътвори)
Гласувайте за статията

Даниел Петканов и Алекс Богданска посрещнаха Нова година в Дубай!

Даниел Петканов и Алекс Богданска или семейство Петканови, както вече са по-известни, посрещнаха Нова година в Дубай. Младото семейство замина за екзотичната дестинация дни преди 31 декември и още се подвизава там.

Даниел Петканов

Даниел Петканов не се сдържа и си показа простотията и в Дубай

То това хубаво, само че Дани Петканов успя да си покаже простотията и в Емирствата. Той и дългокраката Алекс посетили един от най-известните търговски центрове в Дубай.

Вместо да се разходят из магазините прилично и да си напазаруват (или пък само да гледат), Лудия репортер забелязал група дечурлига. Те се били събрали до магазин за футболни топки и разглеждали стоката.

Батко им Дани моментално решил да се направи на откачен – нали си го бива, и грабнал първата попаднала пред очите му топка. Засилил я към едно от хлапетата и започнали да ритат мач.

Само след няколко секунди обаче топката се насочила в погрешната посока и зверски се ударила в цял куп подредени със стока кутии. Не е нужно да се обяснява как кутиите и съдържащото се в тях се разхвърчали на всички страни.

Децата се изплашили и мигом офейкали, докато Даниел Петканов и потресената му жена се чудели какво да обясняват на продавачите. Още не е ясно дали са се разминали само с извинение, или им е била наложена най-малкото глоба за хулиганство.

Снощи и Милен Цветков показа раздразнението си от факта, че той е на работа, докато подчиненият му Петканов си вее байрака по света. Кой като него, а?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар