Скандал: Квартал „Павлово“ на бунт срещу Глория, викат „Съдебен спор“! (виж как ги влудява примата)

Скандал: Квартал „Павлово“ на бунт срещу Глория, викат „Съдебен спор“! (виж как ги влудява примата)
Гласувайте за статията

Глория скоро може да се окаже и герой в „Съдебен спор“!

Примата на поп фолка Глория настрои цял квартал срещу себе си. Явно живеещите в „Павлово“ не са сред най-големите й фенове. Нещо повече – не можели да я търпят.

Глория

Съседите на Глория се бесни – певицата не спира да ги обгазява с комина си. Не можели нито да прострат, нито да излязат навън

Оказа се, че певицата от няколко години ги влудява и трови здравето им с изпаренията от огромната си къща. Коминът на изпълнителката постоянно димял и бълвал гъст, черен и задушлив дим към околните къщи.

Хората се оплакват, че не могат да излязат спокойно навън, камо ли дрехите да си прострат на терасите. Положението вече не се търпяло и местните се заканват, че ще се обърнат към Жоро Игнатов от „Съдебен спор“.

„Камината й вечно е заредена с брикети и гори, та се къса. Тази жена има и участия, пътува, но къщата й не спира да се отоплява дори за час. Няма почивка тоя комин – пуши ли пуши. Ами, че то не се търпи вече, бе! Не сме длъжни да й дишаме обгазяването. Нали е богата – да си беше намерила по-европейски и модерен начин на отопление“, протестират живеещи в „Павлово“.

Източниците разкриват пред вестник „Уикенд“, че са се опитвали да говорят с певицата, но не им се отдавало. Глория рядко можела да бъде засечена пред дома си или на улицата. А да чакат за „прием“ в палата й, нямало как да стане.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Скандал: Квартал „Павлово“ на бунт срещу Глория, викат „Съдебен спор“! (виж как ги влудява примата)”

  1. Vania

    ян. 04. 2018

    Mejdy drygoto mili oplakvachi, -bogatashite se toplqt s kamina,koeto oznachava che e normalno komina da pyshi.A vie kato ste tolkova inteligentni i razbirate neshtata,ne znaete li,che nikoi evropeec ne si syshi drehite navan-tova e ciganiq.Problemat vi e che ste ZLOBARI.

Добавете коментар