Майката на Джулиана Гани изригна: Мъжът й измамник, с нея е заради парите й! (Още за скандала)

Майката на Джулиана Гани изригна: Мъжът й измамник, с нея е заради парите й! (Още за скандала)
Гласувайте за статията

Майката на Джулиана Гани не може да понася съпруга й!

Майката на Джулиана Гани изригна срещу мъжа на щерка си, Станимир Ташев. Родителката не успява да го изтърпи и вече го направи публично. Припомняме, че силиконката и фитнес маниака сключиха брак точно преди влизането й в Къщата на Големия брат. Те се врекоха във вярност на скромна церемония. След което блондинката стана една от съквартирантите във ВИП Брадър.

Джулиана Гани

Майката на Джулиана Гани не вярва на съпруга й

Но майка й Екатерина от самото начало се противопоставила на този брак. Тя не вярвала на нито една дума или клетва за вярност на димитровградчанина. И беснеела, че дъщеря й му вярва и го обича. Докато той бил за нея само един използвач и манипулатор, и нищо повече.

„Джули се омъжи за един използвач! Не вижда ли, че е с нея само заради парите й? Тя ми е добро момиче, но е много наивна. Мъжете се възползват от нея и Станимир не прави изключение! Като разбра, че е богата, веднага побърза да я върже с брак! Само се преструва на много влюбен“, не спирала да нарежда жената. Родителката била силно притеснена за бъдещето и щастието на Джулиана Гани.

Докато тунингованата моделка не спирала да ръси с пълни шепи пари по съпруга си и да го обгрижва като кралска особа.
Последно тя го заведе на почивка на Сейшелите, като плати всичко с хонорара си от скандалното шоу. Докато Станимир не се бръкна и левче за екзотичната ваканция.

Сега мъжът на Джулиана Гани работел като фитнес инструктор. Но преди бил замесен в престъпни схеми с фалшиви пари в Гърция. Слухът твърди, че дори лежал девет месеца в затвор в южната ни съседка заради мошеничество. Освен това той бил интимен и с доста по-възрастни жени пак заради пари.

Заради скандалното му минало майката на Джулиана Гани е категорична, че той е с нея заради парите й, а не от любов.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар