Никол е бясна на Григор Димитров: Мулатката е извън кожата си, защото…

0

Григор Димитров не може да се похвали с много добри взаимоотношения с любимата си в момента!

Никол Шерцингер е възможно най-ревнивата жена. Певицата възприема мъжа до себе си като нейна собственост, което е неприятна новина за Григор Димитров.

Григор Димитров и Каролина Плишкова
Григор Димитров прегръща страстно Каролина Плишкова

Само преди часове мулатката е избухнала жестоко срещу Гришо. Повод за нейното негодувание е била новата фотосесия на тенисиста.

В нея българинът прегръща страстно колежката си Каролина Плишкова. Двамата изглеждат не само приятели, което е вбесило Никол.

Чехкинята по принцип е от красивите тенисистки и не един или двама мъже биха искали да я имат в леглото си. Затова е логично Шерцингер да негодува от всичко това.

На всичкото отгоре Григор и Каролина са демонстрирали много близки отношения по време на снимките, твърдят очевидци. Това също стигнало до ушите на певицата и още повече я изкарало от равновесие.

Гришо отдавна е обект на ревност от страна на Никол, защото е доста по-млад от нея и тя се чувства застрашена. Според мнозина, просто е въпрос на време тенисистът да се опомни и да зареже почти 40-годишната си приятелка, за да направи семейство със своя връстница.

Дали това ще се случи, ще разберем може би скоро. Истината е, че ако има мъж, който да издържи с по-голяма от него жена, то това е именно Григор Димитров.

Досега всичките му връзки са били с жени на повече от неговите години. Серина Уилямс, Мария Шарапова, а сега и Никол Шерцингер. Очевидно първата ни ракета има някакъв фетиш в това отношение.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.