Удари кьоравото: Деси Банова напуска работата си, щяла да се отдава на любовта! (още подробности)

Удари кьоравото: Деси Банова напуска работата си, щяла да се отдава на любовта! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Банова не иска вече да е синоптичка, ще се радва на живота!

След няколко месеца в обятията и дома на Росен Плевнелиев, Деси Банова реши, че се е изморила да работи. Стига й толкова. Синоптичката прекратила договора си с Нова телевизия и напуска, за да си гледа живота.

Деси Банова

Деси Банова не ще вече да работи

Това разкриха близки до нея източници пред вестник „България днес“. Те са изумени от решението на Банова, която е едва на 38 години. Обяснението й било, че иска да се отдаде на любовта и щастието си с бившия президент.

„Че какво й пречи работата на Десито?! Да не би по същата логика и Плевнелиев да си зареже бизнеса и ангажиментите?! Че кой ще вади парите тогава и кой ще я глези с подаръци и екскурзии?! Хвана тя на хляба мекото, то се очакваше“, коментират запознати.

В телевизията дори вече били намерили заместничка на Деси Банова и това е Нора Шопова. Последната е модел, снимана за не една и две корици на модни списания.

Нора е завършила право, но към момента искала да се насочи към друга сфера. И, както се вижда, това ще е телевизията. Първо обаче ще трябва да я научат на тънкостите на занаята, тъй като да си синоптичка не е толкова лесно. Противно на общото мнение, че момичетата само се „мятат“ пред картата и четат от аутокюто.

Колкото до Деси Банова, тя била така сигурна в любовта и верността на Росен Плевнелиев, че напълно нормално решила да се „пенсионира“ на 38 лазарника.

„Да не стане само така, че да се разпъркат някой ден и тогава да я видим как ще иска да се връща в Нова и то светкавично. Само че едва ли ще има кой да я вземе“, шушукат източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар