Орлин Павлов извън себе си: Сториха нещо ужасяващо на баба му! (виж разказа на певеца)

Орлин Павлов извън себе си: Сториха нещо ужасяващо на баба му! (виж разказа на певеца)
Гласувайте за статията

Орлин Павлов е извън себе си от гняв и отвращение!

Чаровникът Орлин Павлов почти винаги е слънчев и усмихнат. Не и този път обаче, когато изроди едва не докарали до пристъп баба му. Певецът разказа това в студиото на Деси Стоянова и Сашо Кадиев днес.

Орлин Павлов

Орлин Павлов е бесен и иска справедливост за тормоза над възрастните хора

Оказа се, че възрастната жена е била атакувана от поредните телефонни измамници. Този път обаче те не били така „ласкави“, а отправили заплахи, от които на старицата пулсът й ударил 200.

„Няколко пъти са й звънели с проучващи въпроси, но тя е печена и ги пързаляла. Накрая обаче нещата загрубели рязко. След като разбрали, че няма да вземат пари, я заплашили със смърт.

Дай 100 000 лева или ще те заколим! Това я притеснило много. След като им затворила, те пак се обадили. Тогава обаче вдигнал вуйчо ми и ги наредил здраво. Но е факт, че баба доста се притеснила след заплахата“, разказа пред Сашо Кадиев и Деси Стоянова певецът.

Орлин Павлов е категоричен, че тормозът над възрастни хора е безпрецедентен за която и да било друга държава. И е крайно време да бъде прекратен. Това е работа на полицията, но и на самите граждани, които веднъж завинаги трябва да се научат да се пазят.

„Искам да кажа на възрастните хора да не се хващат на подобни измами. Винаги, когато някой започне да ви иска пари по телефона, става въпрос за измама. Не се хващайте. Когато попаднете в подобна ситуация, просто подайте сигнал и се обадете в полицията“, призова ги Орлин Павлов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар