Това беше: Преслава слиза от сцената! (вече е съобщила на Пайнера – още подробности)

Това беше: Преслава слиза от сцената! (вече е съобщила на Пайнера – още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава слиза от музикалната сцена в края на месеца!

Каквото било, било! Който гледал Преслава, гледал. Защото певицата слиза от музикалната сцена и то още в края на този месец. Това съобщиха близки до нея източници пред столичен вестник.

Преслава

Преслава слиза от сцената, за да се отдаде на бременността и семейството си с Павел Лазаров

Петя от Добрич вече е уговорила всичко и е съобщила на Митко Пайнера за решението си. Причината да се откаже от работата и да анулира всичките си бъдещи участия, е бременността й. За която Преслава продължава да отрича.

Признава или не, истината е, че изпълнителката е бременна в петия месец и ще роди първото си дете от Павел Лазаров. Вече се знае, че бебето ще бъде момченце и щастливите бъдещи родители нямали търпение да обзаведат апартамента си с всичко необходимо за появата му.

Очаква се Преслава да се върне на сцената чак през есента или зимата на 2018-та – ако изобщо пожелае да го направи. Припомняме, че има певици, които се отдават на майчинството и семейството, и не щат да чуят отново за кръчми и клубове.

Сега обаче важното е да изчакаме и да видим кога Преси най-после ще се реши и ще признае щастливата новина. Нормално е една бременност да се крие до третия месец, но след това родителите трябва да съобщят за нея, коментират в мрежата.

„Преслава е суеверна и не иска всички да започнат да обсъждат нея и бебето. Страхува се да не му навреди цялата тази енергия, идваща от много и различни хора. Все пак не всички са добри, нали?!“, обясняват нейни близки приятели.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар