Д-р Огнянова втрещи: Обичам да вия като вълк на отворен прозорец! (разкритията й шокират)

Д-р Огнянова втрещи: Обичам да вия като вълк на отворен прозорец! (разкритията й шокират)
Гласувайте за статията

Д-р Огнянова от сериала „Откраднат живот“ взриви всички с откровенията си!

Диана Димитрова, по-позната просто като д-р Огнянова от сериала „Откраднат живот“ даде интервю за женското списание Ева. В него тя разкри доста неща за самата себе си. Някои от които определено втрещиха почитателите й.

д-р Огнянова

Д-р Огнянова разкри, че обожава да отваря прозореца и да вие като вълк

Като например това, че красавицата е нощна птица. Която обаче, вместо да ходи по клубове и дискотеки, предпочита да си седи у дома. И да… вие като вълк от прозореца. Да, няма лъжа и измама. Димитрова счита вълка за своя тотем и е буквално обсебена от него.

„Бял вълк. Това е моят личен тотем. Понякога дори на снимачната площадка ми се случва да отворя прозореца и да започна да вия. По този начин освобождавам енергия, отприщвам се“, заяви д-р Огнянова за пълен шаш на зрителите.

Дори в списанието тя е снимана с истински вълк или така нареченият чехословашки вълчак, на име Черок. Диана Димитрова просто се влюбила в него и ако можела, с удоволствие би си го прибрала у дома.

Към днешна дата тя обитава таванско помещение, но все още не сме разбрали с кого го дели. Както знаем, това не е екранният й партньор Юлиан Вергов, с когото са само колеги и добри приятели.

Хубавата новина за феновете на актрисата е, че след края на „Откраднат живот“ отново могат да гледат на екран любимката си. Този път обаче във филма „Дъвка за балончета“.

Актрисата счита белия вълк за свой тотем

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар