Разделени заедно: Виж последната Нова година на Венета Райкова и Тишо преди развода! (СНИМКИ)

Разделени заедно: Виж последната Нова година на Венета Райкова и Тишо преди развода! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Венета Райкова и Тишо се развеждат, съобщи снощи лично водещата!

Венета Райкова и Тишо издържаха заедно цели 13 години – доста повече от някои родни светски персони. За жалост обаче и тяхната приказка приключи. Снощи самата водеща на „Папараци“ обяви в профила си в мрежата, че бракът й е бил дотук.

Венета Райкова

Венета Райкова и Тишо прекараха Нова година заедно в Сърбия

Венета Райкова и Тихомир Георгиев са разделени и в процес на бракоразводно дело. По думите на журналистката причината за това не е трети човек, а просто решение на съдбата и несходство в цели и характери.

Дали това е така, или не, си знаят само тя и Тихомир. Който беше влюбен в нея още преди да се запознаят. Както помним, срещата им бе в Биг Брадър преди години. Където Тишо призна пред цяла България, че тази жена му е взела акъла. И тайно си мечтае да я направи своя съпруга.

Е, получи му се, макар и не за вечни времена. Въпреки развода си обаче, Венета Райкова и Тишо бяха заедно на Нова година. Разбира се, с малкия си син Патрик и група приятели.

Те избраха да посрещнат 2018-та не в България, а в Белград – Сърбия, където очевидно са си прекарали добре. На някои от снимките двамата са дори прегърнати – може би, за да не тревожат детето си.

Не е изключено обаче Вени и Тихомир действително да са се разделили цивилизовано и човешки. Отдавна се говореше за криза в брака им, така че решението за развода със сигурност не е прибързано. Нито взето в състояние на афект.

Тепърва предстои да разберем дали добрият тон ще продължи и занапред. И най-вече кой от двамата първи ще се сдобие с нова интимна половинка.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар