Българската Анджелина взриви спортното министерство: Ухажори драпат към Айлин Дахилова! (горещи разкрития)

Българската Анджелина взриви спортното министерство: Ухажори драпат към Айлин Дахилова! (горещи разкрития)
Гласувайте за статията

Айлин Дахилова – Василева е пълно копие на Анджелина Джоли!

Не, това не е истинската Анджелина Джоли, дошла тайно в България. Това е Айлин Дахилова – Василева, която обаче е пълно нейно копие. Красавицата е част от спортното министерство. Тя е шефка на кабинета на министър Красен Кралев и определено е една от най-впечатляващите дами в политиката.

Айлин Дахилова - Василева

Айлин Дахилова – Василева не може да се отърве от ухажори, които я преследват

Айлин Дахилова – Василева заема поста за втори път след като кабинетът Борисов 2 подаде оставката си преди време. За разлика от Анджелина Джоли обаче, родната хубавица няма пълна къща с дечурлига. Тя има само един син, който се казва Атила.

Кабинетът Борисов 3 се прочу с високия брой красавици в него. Досущ като мандата на царя през 2001-ва година, който също събра в редиците си де що умна хубавица имаше.

Айлин Дахилова – Василева обаче безспорно държи първенството. Заради огромната й прилика с холивудската звезда, цял рояк ухажори се изтрепва да я сваля.

Мераклиите ежедневно бият път до спортното министерство, само и само да я зърнат и да се запознаят с нея. Колегите й от силния пол също не са безразлични, шушукат служители на Красен Кралев.

„На нея, горката, вече много й идва. Ако някога се е радвала, че я сравняват с Джоли, то вече със сигурност й е писнало. Най-вече заради онези нахалници, които се опитват да се домогнат до нея, без каквато и да било деликатност и култура“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар