Кейт Мидълтън сложи в малкия си джоб всички в Бъкингам, Меган Маркъл и Камила гледат като отровени!

Кейт Мидълтън сложи в малкия си джоб всички в Бъкингам, Меган Маркъл и Камила гледат като отровени!
Гласувайте за статията

Кейт Мидълтън се оказа номер едно не само по красота сред дамите със синя кръв, но и по скъпоценности!

Да, Кейт Мидълтън отдавна се води като най-изящната жена в Бъкингам. Присъствието на кралицата, Камила Паркър или която и да е друга жена не променя този факт. Не го променя и бъдещата нова кралска снаха Меган Маркъл, научи екипът на Kliuki.bg.

Кейт Мидълтън, Камила, Меган

Кейт Мидълтън надви Меган Маркъл и Камила Паркър

Избраницата на принц Хари струва по-малко от тази на принц Уилям, буквално. Това стана ясно от разкритията на няколко от най-добрите оценители на бижута във Великобритания.

Оказва се, че годежният пръстен, който Катрин получи от престолонаследника преди 8 години, е с изключителна стойност, най-високата от всички други в двореца. Това е така поради богатата му история.

Пръстенът е бил носен от самата принцеса Даяна, която днес е покойница. През 1981 г. принц Чарлз й го дава, като тогава цената му възлиза на 38 000 долара.

След като инфлацията завладява Европа обаче, цената на пръстена набъбва до 135 000 долара. И това не е за дълго.

Когато Уилям го дава на Кейт Мидълтън, стойността му веднага се увеличава чак до 400 000 долара. Това е рекорд в Бъкингам.

Темата стана актуална след годежа на принц Хари и Меган Маркъл. Годежният пръстен на американската актриса е със стойност от 200 000 долара.

Камила Паркър също е под Кейт Мидълтън в това отношение. Нейният пръстен, който Чарлз й връчи преди почти 20 години, днес струва 250 000 долара.

Така на практика излиза, че жената на принц Уилям струва най-много от всички жени в кралската фамилия. Нещо, което може да бъде повод за гордост в съзнанието на престолонаследника.

Според слуховете, всички тези факти са накарали Меган Маркъл и Камила Паркър да не се чувстват особено добре. Те и без друго не харесвали особено Кейт Мидълтън, тъй като й завиждали за нейния стил и класа, а сега още повече я ненавиждали.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар