Светлана Василева успя! Майката и бабата на Гущеров я приеха за снаха

Светлана Василева успя! Майката и бабата на Гущеров я приеха за снаха
Гласувайте за статията

Светлана Василева постигна целта си и вече може да мечтае за сватба с Християн Гущеров!

Новата година поднесе най-страхотния подарък на Светлана Василева. Нейната бъдеща свекърва и майка й я одобриха за своя снаха, научи Kliuki.bg.

Светлана Василева

Светлана Василева с другите две най-важни жени в живота на Християн Гущеров

Това стана ясно от снимките, които плеймейтката пусна в Инстаграм. На тях тя, Християн Гущеров, майка му Анелия и баба му празнуват Нова година на трапеза.

Така един товар падна от плещите на Светла. За нея беше много важно семейството на бизнесмена да я приеме, защото той държи много на близките си и се влияе доста от тяхното мнение.

Счита се, че някои от проблемите между Гущеров и Мария са били именно заради неразбирателството между певицата и Анелия. За 5 години двете нито веднъж не се снимаха заедно, което говори, че майката на Християн никак не е долюбвала фолк дивата.

Говори се, че причините за това са били няколко. На първо място не й харесвал властният характер на Мара Джуката и смятала, че само използва сина й. Освен това, никак не й се нравел фактът, че певицата има вече дете и Християн ще трябва да бъде пастрок.

При Светлана Василева всичко е доста по-различно. Тя е много по-мека по характер и се видя в Къщата, колкото и да се опитваше да се покаже като по-твърдя от това, което показа през 2015 г. Светла няма деца все още и с Гущеров могат да мислят за общо поколение.

След като майката и бабата на бизнесмена дадоха зелена светлина на тази връзка, можем да очакваме в скоро време дори сватба. Времето ще покаже дали ще се случи точно това.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Светлана Василева успя! Майката и бабата на Гущеров я приеха за снаха”

  1. haha

    ян. 06. 2018

    vseedno te 6te se jenqt za neq, a ne hrisi : d nujno li e nqkoi da priema nqoi? ;d

Добавете коментар