Истинска прелест! Мари сякаш не е дъщеря на Гала, десет пъти по-красива е – СНИМКИ

Истинска прелест! Мари сякаш не е дъщеря на Гала, десет пъти по-красива е – СНИМКИ
Гласувайте за статията

Мари на Гала е станала уникална мадама, радост за всяко око!

Водещата на „На кафе“ Гала има повод за голяма гордост, защото дъщеря й се е превърнала в страхотна жена. Мари е изключителна и това си личи по снимките, които публикува в Инстаграм.

Гала и Мари

Мари надмина Гала поне с десет класи

На тях 20-годишната девойка показва и доста плът. Има фото, на което е само по сутиен и с кърпа на главата, явно току-що излиза от банята.

Има и друг момент, на който пък е по хавлия и се гримира. Явно се подготвя за Нова година, която е прекарала с гаджето си Константин – сина на Джуджи.

На третия кадър, който излагаме на вниманието ви, Мари получава подарък край елхата. Там също е много секси.

Прави впечатление, че младата дама не е наследила почти нищо от майка си. Тя има лице като на кукла барби, а бюстът й е доста пищен, за разлика от този на Гала.

Красотата на Мари е удивителна и нищо чудно, че има толкова много кандидати за нея. Коцето на Джуджи обаче я спечели още преди 3 години и оттогава не я пуска, което е разбираемо.

Девойката има всички шансове да наследи майка си в професията. Тя следва „Връзки с обществеността“ в Софийския университет и се е устремила към кариера в телевизията.

Имайки предвид, че Гала взе мъжа си на работа при нея, няма да е изненада, ако след някоя друга година видим и дъщеря й в „На кафе“. Тя поне ще краси ефира на Нова ТВ, за разлика от Стефан.

Мари на Гала

дъщерята на Гала

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Истинска прелест! Мари сякаш не е дъщеря на Гала, десет пъти по-красива е – СНИМКИ”

  1. виждащ и чуващ

    ян. 05. 2018

    Нищо особено ,излезте по улиците и ще откриете истински красавици ,а това черничкото майка му го пробутва тук и там ,но то няма умствен багаж като нея ,така че се проваля малката простакеса.

Добавете коментар