Жената на Асен Блатечки не е на себе си: Актьорът й причини страшно нещо, и то на Коледа!

Жената на Асен Блатечки не е на себе си: Актьорът й причини страшно нещо, и то на Коледа!
Гласувайте за статията

Асен Блатечки за пореден път унизи Катерина Горанова!

Жената на Асен Блатечки изтърпя много в последните 4 години, но кошмарът й не е приключил все още. Тя получи поредната порция унижения от своя съпруг, при това по празниците.

Асен Блатечки и Катерина Горанова

Асен Блатечки пак унизи жена си

Актьорът не прекара с нея Коледа. Той е бил с второто си семейство, както писахме вече. Катя и дъщеря му са били на Рождество Христово самички.

Причината Асен Блатечки да се огъне така пред Диляна Попова е синът му Борил. Той не искал на детето да му липсва нещо в този светъл ден и затова избрал да прекара празника с него.

Това обаче вбесило и наранило за пореден път съпругата му. Тя не можела да повярва, че мъжът й предпочита да бъде на Коледа с Диляна и извънбрачното си дете, вместо с нея и дъщеря им.

Актьорът считал, че щом Катерина Блатечки вече е голяма, няма да има такава нужда от баща си по празниците. Затова избрал да даде цялата си любов в този светъл ден на почти 3-годишния си син.

Жена му обаче не го приела така добре, за разлика от дъщеря му, която наистина нямала претенции с кого ще празнува. Избухнал нов скандал в семейството, който този път може и да е фатален.

Според слуховете, на Катя й ставало зле при всяка мисъл за второто семейство на Асен. Тя смятала, че да дава издръжка е достатъчно и мъжът й не бива изобщо да се вижда с Диляна Попова, което на практика значи да не се вижда й с Борилчо.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Жената на Асен Блатечки не е на себе си: Актьорът й причини страшно нещо, и то на Коледа!”

  1. 123

    ян. 05. 2018

    Ами тя тая дъртофела Катя също няма брак с него ,това означава ,че и нейното дете е извънбрачно,но тя не вижда себе си ,а другите.Щом се е примирила ,означава че е съгласна на този живот и нищо не може да го промени.

Добавете коментар