Новинарката Невена Василева сбъдна мечтата си да има дъщеря, честито!

Новинарката Невена Василева сбъдна мечтата си да има дъщеря, честито!
Гласувайте за статията

Невена Василева е на седмото небе от щастие!

Журналистката на Нова телевизия Невена Василева е на върха на щастието. Тя се сдоби с още един член на своето семейство, научи Kliuki.bg.

Невена Василева

Невена Василева със сина си Виктор, който вече има сестра

Новинарката вече е горда майка на момиченце на име Ния. Тя е родила тази сутрин, съобщават от болницата.

Това е второто дете на Невена Василева, но от различен баща. Първото й е момче и се казва Виктор. То е плод на любовта й с бившия й съпруг. Сега се сдоби с Ния благодарение на новата си връзка.

Може да се каже, че журналистката винаги е мечтала да има дъщеря. Тази й мечта започва, когато е едва на 22 г. Тогава се запознава с момиченце в Италия, което много обиква.

То е сираче и тя иска да го осинови, но не успява, защото по онова време е била още несемейна и без сериозни доходи. След няколко години обаче, когато вече има повече възможности, се връща за момичето, но то вече е било осиновено.

Така голяма болка остава в душата на Невена Василева. И до днес тя си спомня със сълзи за това малко момиченце, което в момента трябва да е в тийнейджърска възраст.

„Обикнах това дете от първия миг, в който го видях. Никога няма да преживея това, че не го направих част от семейството ми.“ – споделя Невена.

Сега обаче най-после й се открива шанс да бъде майка на момиче. Ния може и да замести болката от неосъщественото осиновяване преди години.

Невена Василева е част от Нова телевизия от 6 години насам. Преди това тя е била в други телевизии, където е преминала през всички звена на тв кариерата.

Честито второ дете на новинарката!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Новинарката Невена Василева сбъдна мечтата си да има дъщеря, честито!”

  1. мив

    мар. 30. 2018

    те тази порода така „сбъдват“ мечтите си – от този, от онзи. А брак с „първия си съпруг“ не е имала. Той постъпи умно и я натири овреме.

Добавете коментар