Край на криеницата: Веско Маринов показа Веса! (Сервитьорката отсвири децата си на празниците)

4

Веско Маринов и неговата Веса вече не се крият

Веско Маринов и Веселина Пеева разкриха любовта си. Трубадурът от Плоски Тръмбеш вече не крие гаджето си, а го мъкне със себе си по официални събития, пише Хотарена.нет.
В първият ден на нова година певеца заведе бившата сервитьорка в Разлог.

Веско Маринов
Веско Маринов най-после показа любовницата си

Там, по традиция, на площада на този ден кукери гонят злите сили. Новогодишният фестивал е известен още като „Старчевата”.Сред гостите бяха футболната ни легенда Христо Стоичков, много политици, депутати, ВИП-гости и Веселин Маринов с неговото гадже. Двамата бяха плътно, рамо до рамо и така обилно потящата се звезда презентира тръпката си.

Веска се появи за първи път на концерта на звездата в НДК, на 23-ти ноември миналата година. Тогава тя наблюдаваше изгората си от третия ред, като бе обградена с охрана.

На фотото Веска Пеева и баладичният изпълнител са заедно, а тя изглежда повече от щастлива. От Добрич, където е новата му приятелка, не спират да й се подиграват. Защото бившата фризьорка не само че не била на Коледа с децата си, но дори не им се обадила.

Близки и познати на Веска коментират, че тя изобщо не се интересува от наследниците си. Била ги оставила на грижите на баща им и напълно абдикирала от задълженията си на майка.

„Няма срам тази жена. Толкова е хлътнала по Веско Маринов, че напълно си заряза децата. Не ги поглежда, оставила ги е изцяло на грижите на баща им. Ама ще бере горчиви плодове след време”, не спират да я коментират в родния й град.

Според клюките обаче певеца изобщо не бил толкова хлътнал по нея, колкото тя по него. В интервюта звездата на „Пайнер” избягвал да коментира връзката си с Пеева. Освен това легенди се носят за неговата свидливост. Веско Маринов карал кола за двеста бона, а любимата си оставил да търкаля бричка за два. Дори се пошегувал след концерта си в НДК, че очаквал връзката му с Веселина да издържи до следващия концерт там.

4 коментара
 1. зрител казва

  Сега последно ,сервитьорка или фризьорка е тая добруджанска разпоретина?

 2. Кики казва

  фризьорка, сервитьорка, барманка……….до кога този алкохолик Гочев от Добрич ще залива сайтовете с помия?
  В Добрич Веселина, който а познава я знае,че е добра майка и жена, а тази свиня Иван Гочев освен да пие и да мачка хората с друго не е известен. Тази пияна свиня не престана с тези съчинения. …………..
  не можеш да си купиш щастие с пари, алкохолно човече , а само можеш да плащаш и да ближеш з@дници

 3. Мустафа Карадайа казва

  Гочев, тебе ще те оправи само рязана карабина и така ще престанеш да пишеш пасквили.
  Алкохала не ти е достатъчен явно.Само разан х_й ще те намести на място и ще престанеш с поръчковите материали.

 4. 777 казва

  Но той е перфектния баща , а нея я няма в живота на децата си .Коя нормална майка ще зареже децата си заради един палячо.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.