Разкриха защо Слави Трифонов няма деца (Четири жени абортирали от него+виж кои са)

Разкриха защо Слави Трифонов няма деца (Четири жени абортирали от него+виж кои са)
5 (100%) 1 vote

Слави Трифонов отново е сам като кукувица

Слави Трифонов е един от най-известните ни шоумени. Но за своите 51 години все още не е чул думата „татко”. Въпреки че Дългия досега е могъл да има четири наследници.Съдбата обаче е решила съвсем друго.

Слави Трифонов

Слави Трифонов е сам като кукувица

Дълги години Слави Трифонов е с разклатено здраве. Мистериозна болест го мори и той се притеснява да не се предава по наследство, доверяват близки до шоумена.

В началото на 90-те години родения в Плевен шоумен има бурна връзка с известната актриса Силвия Лулчева. Тя току-що е завършила НАТФИЗ и се е развела със съпруга си. Заживяват дори заедно.

Обитават малко таванче до Женския пазар и кроят планове за бъдещето. Само няколко месеца след като двамата са заедно Силвия забременява.

Двамата са още в началото на кариерите си. Решават, че сега не е време за бебета и за смяна на памперси, и актрисата маха бебето. Малко след това водещият на „Шоуто на Слави” хлътва по други жени и това слага край на отношенията им.

Втората, която е носила дете от Слави Трифонов е голямата му любов Магдалена Ангелова. Психоложката забременява от него, но неуспешно. Среща я през 1997 година.Тя е до него в най-трудния му момент. Тогава БНТ сваля от екран „Хъшове”.

Но въпреки обичта си към нея Слави не спира да й изневерява. И това предателство слага край на връзката им. Въпреки че днес двамата са най-големи приятели и той винаги подкрепя морално, и материално голямата си любов. Която в момента е щастливо омъжена и има дете.

След това Галя от балет „Сатен” също забременява от него. Но и тогава шоумена не е готов за тази важна стъпка и огромна отговорност. Същото се повтаря и с Мартина Огнянова. Танцьорката също забременява от Слави Трифонов, но заради стрес и притеснения губи бебето. С днешна дата е щастливо омъжена за боксьора Коко, с когото се радват на две деца.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар