Ресторантьори на война с Митко Пайнера:Виж колко иска за певиците си!

Ресторантьори на война с Митко Пайнера:Виж колко иска за певиците си!
Гласувайте за статията

Митко Пайнера буквално се оля

Митко Пайнера възмути ресторантьори. Босът на димитровградската компания завиши цените на певиците си до тавана. След като цената на водата, тока и хранителните продукти вървят стремглаво нагоре, боса на „Пайнер” реши да надуе тарифите на певиците си също.

Митко Пайнера наду цените на певиците си

Собствениците на заведения и кръчми са в шок от новите цени, които им иска от новата година инж. Димитър Димитров.

За да ти пее Преслава, всеки собственик на кръчма или клуб трябва да се бръкне за осем бона. Галена и Емануела ще извиват глас срещу седем бона. С хилядарка надолу са парите, ако си поръчаш Джена, Ивана, Анелия, Мария, Емилия или Цвети Янева.

Тарифата на по-западналите певици като Нелина върви по 250 лева. За току-що прохождащите в компанията, както и за по-неизвестните поп фолк диви ще броиш между 700 и 800 лева на вечер.

Ресторантьорите сериозно обмислят война срещу Митко Пайнера. Те не издържат финансово на неговата алчност и обмислят вариант да контактуват с други музикални компании и други изпълнители.
„Ситуацията е повече от безумна.

Бизнесът е поставен в доста трудна ситуация. За да си поръчаш толкова скъпи певици трябва да се бръкнеш наистина яко. Все пак изпълнителките на Митко Пайнера не са звезди от световна величина, за да им иска такива луди пари. Много често не могат да напълнят и една средно голяма кръчма. Да не говорим, че искат половината от парите предварително по банков път.

Това е добре. Но останалото се дава на ръка на певиците. А не получаваме от тях нито касов фиш, бон или какъвто и да е данъчен документ”, не спират да се оплакват от бранша.
И са категорични, че ще спретнат голям бунт срущу димитровградската компания изедник и Митко Пайнера.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Ресторантьори на война с Митко Пайнера:Виж колко иска за певиците си!”

  1. Азис

    ян. 06. 2018

    Ми не ги викайте, бе! Извикайте Кабаиванска, ще иска по- малко.Но простаците не щът.

Добавете коментар