Ами сега: Анистън и Джоли заедно на „Златен глобус“! (организаторите в паника – виж тук)

Ами сега: Анистън и Джоли заедно на „Златен глобус“! (организаторите в паника – виж тук)
Гласувайте за статията

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли ще връчват заедно награди на филмовия фестивал!

Заедно на „Златен глобус“ ще бъдат Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. Двете холивудски звезди са избрани да връчат статуетки на филмовите награди. А стресът от близката им среща очи в очи паникьоса организаторите още от сега.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли ще се изправят очи в очи една с друга на „Златен глобус“

За никого не е тайна, че двете красавици не питаят особено топли чувства една към друга. А това, което така и не успяха да „поделят“, е вниманието и обичта на Брад Пит. Актьорът беше женен първо за Дженифър Анистън, а след това и за Анджелина Джоли.

И макар вече да е разведен и с двете, организаторите се тревожат как ли ще премине срещата на тримата. Защото Пит също е поканен на наградите.

„Личните отношения между знаменитостите винаги се взимат под внимание при подредбата на местата. Имало е години, в които главни звезди се виждат за пръв път след скандални раздели и се налага да ги позиционираме в двата края на залата.

За нас винаги е било стресиращо да имаме Дженифър Анистън, Брад Пит и Анджелина Джоли в една зала. И тази година се чудим дали той изобщо ще се появи и как ще реагира майката на децата му на това.

Би било добро шоу за публиката, но не и за бившите му“, това заяви в интервю пред австралийския Vogue Джени Кони. Тя отговаря за подреждането на местата за предстоящите филмови награди „Златен глобус“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар