Скандал: Цветелина Грахич в дива ревност от колежка на гаджето си! (виж пищната Сашка, която побърка босненката – снимки)

Скандал: Цветелина Грахич в дива ревност от колежка на гаджето си! (виж пищната Сашка, която побърка босненката – снимки)
Гласувайте за статията

Цветелина Грахич се скъсва от ревност към Кристиян Шаламанов!

Бившата певица на Слави Трифонов – Цветелина Грахич напусна работата си в шоуто, за да бъде близо до гаджето си и да работят заедно. Да, това е реалната причина за оставката на босненката. Която искаше да прекарва повече време с Кристиян Шаламанов и да творят заедно.

Цветелина Грахич

Босненката Цветелина Грахич се скъсва от ревност по гаджето си

Както знаем, последният също е музикант и работи в известния ромски оркестър „Рико Бенд“. Дали Цветелина Грахич направи грешка в кариерата си, или не, това ще се разбере впоследствие. Жертвата й обаче явно е останала неоценена от Кристиян, който започнал да я пренебрегва.

„Откакто тя вече не е при Слави Трифонов, Кристиян сякаш изгуби респекта си към нея. Преди я слушаше за всичко, а сега едва ли не я праща в девета глуха. Цвети много се измъчва, а отгоре на всичко бясно ревнува от колежката му Сашка“, разкриха близки до босненката източници.

Въпросната Сашка е талантлива 31-годишна певица, която също е от ромски произход. Тя е в бранша отдавна и е отлично позната на феновете на кючеците с работата си в оркестрите „Ред бул“, „Планета“, „Кристали“, „Универсал“, а сега и в „Рико Бенд“.

Сашка била доста огнена и разкрепостена, а наскоро в мрежата лъснаха нейни горещи снимки. На които се вижда и най-милото й. Певицата е скрила само триълника си зад черни прашки, а тялото си е покрила с фина мрежа, под която зърната са й на показ.

Говори се, че Кристиян бил доста запленен по колежката си, а пламъчетата в очите му не убегнали на Цветелина Грахич. Последвал поредният скандал, но как ще завърши всичко, тепърва предстои да видим.

Ето я надарената и огнена Сашка, която влудила Шаламанов

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар