100 кила е влюбен до уши, стана отново тийнейджър! Блондинката до него се радва на страхотни мигове

100 кила е влюбен до уши, стана отново тийнейджър! Блондинката до него се радва на страхотни мигове
Гласувайте за статията

100 кила е луд по новата си изгора, не може нито миг без нея!

Една романтична любов се развива страхотно в последно време. Рапърът 100 кила е лудо влюбен и отново се чувства като гимназист, научи Kliuki.bg.

100 кила

100 кила е лудо влюбен

Мистериозна блондинка е новата на ромската звезда. Двамата не са заедно от много отдавна и за тях всичко още е цветя и рози.

Говори се, че 100 кила бил истински романтик в тази връзка. Той правел всичко за своята любима, не се двоумил да я трогва по всевъзможен начин.

Любовта им била някак по детски красива. Те вършели заедно неща, присъщи за тийнейджъри.

Например сноши рапърът е бил забелязан с половинката си на кино в родния си град Варна. Двамата посетили един от местните молове, където се отдали на час и половина филмово приключение.

Макар да е на 31 г., 100 кила обичал развлеченията от по-небрежен тип. Той все още се изживявал като младеж и затова правел именно такива неща.

Ходенето на кино със сигурност е в графата на гимназиалната любов, но рапърът не робува на такива неща. Той е даже прекалено скромен за парите и възможностите, които има.

Интересното е, че се е появил в мола с напълно небрежна кола. Дори охраната едва го е познала, защото се е бил слял в обществото напълно.

Въпреки че е луд по новата си възлюбена, Сто кила едва ли мисли за брак в скоро време. Той все още е на гребена на славата и правенето на семейство му изглежда доста далечно нещо, твърдят приятелите му.

„Рано ми е за жена и деца. Все още правя хитове и не искам да спирам. На всичко ще му дойде времето.“ – твърди рапърът.

Факт е, че на неговата възраст повечето звезди от този бранш вече мислят или са направили семейство. Килата обаче има нужда от още малко време, макар да е влюбен до уши в момента.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар