Новата на Димитър Динев за Емануела: Бяхме приятелки, но се оказа много опасна жена!

Новата на Димитър Динев за Емануела: Бяхме приятелки, но се оказа много опасна жена!
Гласувайте за статията

Емануела получи мощен удар от новата любов на бившия си!

Дарина Аврамова, която топли леглото на Димитър Динев в момента, се оплака от Емануела. Тя е в потрес от действията на певицата и твърди, че те са продиктувани от ревност.

Дарина и Емануела

Войната между Дарина Аврамова и Емануела се разраства

Оказва се, че двете дами са били близки приятелки, преди едната да тръгне с бившия на другата. Това породило огромна вражда между тях и скъсало завинаги отношенията им, пише „Трафик“.

„Повече от година бяхме приятелки. Когато тя се раздели с Митко ,търсеше всякакви възможни начини да се приближи до него и да събира информация. Тогава имах заведение, тя започна да идва, сближи се с мен, умилкваше се, споделяше , оплакваше се. По онова време свързваха името на Митко с една плеймейтка. Тя направи момичето на две стотинки, в най- различни предавания я обиждаше, а за него даваше отвратителни интервюта. Разбрах, че тази жена е опасна и спрях да се виждам с нея. Беше ми обаче много трудно да се отърва от нея.“ – споделя Дарина.

Емануела по принцип обичаше много Митко Динев и може би все още го обича. Тя доста го злепостави в медиите, тъй като реагира като наранена жена след раздяла.

Причината за болката й е най-вече това, че известният син я заряза в името на парите. Баща му го заплаши, че ако не скъса с нея, ще го остави без пукната пара. Това го убеди да премахне певицата от живота си.

Връзката му с Дарина изглежда сериозна. Дали тя ще стане мащеха на детето на Емануела, предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар