Бомба: Динко разкри причината, поради която Дейна Бианкалана защити Джино!

Бомба: Динко разкри причината, поради която Дейна Бианкалана защити Джино!
Гласувайте за статията

Динко не се отмята от думите си и никога няма да го направи!

Ямболският бизнесмен Динко Вълев още се ядосва за начина, по който се развиха нещата в Big Brother: Most Wanted. Той се опита да изобличи Джино, но накрая остана с пръст в уста.

Динко и Дейна

Динко разкри своята версия за Дейна

Това, което направи Георги Ташев победител в шоуто, беше реакцията на бившата му жена Дейна Бианкалана. Тя защити своя някогашен съпруг и отрече всички нападки срещу него, че е откраднал пари от нея.

Динко обаче има своя версия за това, което се случи в телефонния разговор с италоамериканката. Той е убеден, че тя е излъгала в ефир.

Причината, която ямболията изтъква, е свързана със семейството й. То било изключително строго и имало определена репутация в Чикаго, поради което родителите на Дейна не искали да се разчува, че са били прецакани от един българин.

„Дейна се отметна от думите си, защото е италианка и семейството й е много строго. Имала си е големи проблеми заради парите, които е дала на Джино. С нея се чухме преди да вляза в „Биг Брадър“, пожела ми успех. След тази грозна ситуация нямам намерение да й звъня, нито пък искам тя да ми се обажда.“ – разкрива Динко пред в. „Шоу“.

Ямболията твърди, че в миналото е бил любовник на Дейна Бианкалана и оттам знае всичко това, което разказа в Къщата. Тя обаче каза в ефир, че са били просто приятели, без някога да са имали по-различни взаимоотношения. Вече няма значение обаче, защото и двамата не желаят да имат нищо общо оттук нататък.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар