Преслава унизи жестоко таткото на бебето си: Ето как Павел остана с пръст в уста!

Преслава унизи жестоко таткото на бебето си: Ето как Павел остана с пръст в уста!
Гласувайте за статията

Преслава явно е абсолютен господар във връзката с Павел Лазаров, всичко случващо се го доказва!

Певицата Преслава изглежда миловидна и толерантна, но всъщност е доста властна. Това става ясно от всичко, което прави покрай своята бременност.

Преслава и Павел Лазаров

Преслава командва Павел

Бащата на бебето Павел Лазаров няма думата за нищо. Той е просто пионка в ръцете на фолк дивата. Дори някои го определят като само осеменител.

Поредното доказателство за безгласността на Павката дойде от Пловдив. След като Преси слезе от сцената, за да роди на спокойствие, тя се е пренесла да живее при майка си, пише HotArena.net.

Това е удар под кръста за мъжа до нея, който без никакво съмнение иска да живее с жената, която носи бебето му. Уви, Павката няма думата в случая.

Ударът за него всъщност е двоен, понеже се говори, че не се разбира особено добре с леля Янка и така ще му е трудно да посещава възлюбената си. Майката на Преслава го смятала за прекалено избухлив човек, който не може да си сдържа нервите.

Всъщност не е далеч от истината. Само в рамките на месец Павел преди двама човека на обществени места. Причините бяха съвсем дребни, което разкри що за човек е.

Петя Колева обаче знае как да му влезе под кожата. Неслучайно тя е тази, която решава всичко във връзката им.

Именно нейна е била идеята бременността й да бъде крита от медиите, докато не се стигне до раждането. Преси била обзета от неистов страх, че нещо може да урочаса бебето и затова не искала да споделя публично, че ще става майка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар