Колежка на Стоянка Мутафова проплака: Заради нея ме съдят за четири бона! (Виж защо)

Колежка на Стоянка Мутафова проплака: Заради нея ме съдят за четири бона! (Виж защо)
Гласувайте за статията

Колежка на Стоянка Мутафова проплака заради нея

Андриана Андреева не може да преживее това, което й е причинила Стоянка Мутафова. Двете години наред играха в постановката „Госпожа Стихийно бедствие” . Познават се прекрасно и винаги са работили повече от добре, рамо до рамо. Но заради кражбата в дома на голямата актриса, тя и дъщеря й Муки заподозряха именно Андреева като инициатор на обира.

Стоянка Мутафова

Колежката на Стоянка Мутафова е силно притеснена

Припомняме, че тогава от дома на Мутафова бяха откраднати солидна сума пари, както и бижутата на майката и дъщерята. Според разследващите вероятността това да е дело на близък или познат човек било повече от вероятно.

Именно това подозрение наложило Андриана Андреева да не замине за турнето в САЩ. Там трупата изнесе представление пред българите зад океана в няколко американски и канадски градове.

Но това причинило доста инфарктни последствия за колежката на голямата Стоянка Мутафова.

„На антидепресанти съм. Съди ме организаторката на турнето в Щатите, на което не отидох заедно със Стоянка Мутафова и Николай Атанасов – Шуши! Искът е за 4000 лева, откъде ще взема тези пари?“, изплака Адриана Андреева.

Актрисата се ожали още, че пенсията й е 400 лева. И не се чувства виновна за делото, което са й спретнали.

„Не отидох на последното турне, защото имаше съмнение от страна на Стоянка Мутафова, че съм замесена в обира, който преживяха. Бог ми е свидетел, че това не е така.
Толкова години сме били рамо до рамо със Стояна и не можах да преживея това, че тя и дъщеря й Муки ме обвиниха в това. Сега дори не искам да си помислям, че отново ще изляза на една сцена с Мутафова.

Макар че не я мразя нито нея, нито дъщеря й. И го заявявам съвсем отговорно. Бог всичко вижда, аз няма да продължавам да се защитавам, когато не съм виновна“, категорична е Андреева.

Тя си пожелава през новата година само положителни емоции и повече радостни дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар