Д-р Огнянова от „Откраднат живот” разби младите: Само пият и се друсат! (Откровенията й шокират)

Д-р Огнянова от „Откраднат живот” разби младите: Само пият и се друсат! (Откровенията й шокират)
Гласувайте за статията

Д-р Огнянова от „Откраднат живот” разби младите

Диана Димитрова , станала известна като д-р Огнянова от лекарската сапунка, взриви всички с изказването си!

Д-р Огнянова разкости младите

Актрисата показа другата страна на характера си. Брюнетката буквално разкости младите хора. Тя ги обвини, че около 90% от тях само се друсат, ходят по баровете, като излизат от там лазейки.

Красивата актриса има доста странности. Счита себе си определено за нощна птица. Само че не в общоприетия смисъл. Защото не обича да ходи по дискотекии барове, а да си стои в къщи. И да се занимава с неща, които я интересуват.

Наскоро красавицата разкри неизвестна черта от характера си. Тя категорично не разчита на богати любовници или на някой друг, за да осъществи мечтите си. Захванала се като хостеса в столичен хотел, за да събере пари за детската книжка, която издаде наскоро.

„Не обичам клубовете. Когато написах първата си детска книга „Влад“ и се опитах да й намеря издател, ми казаха, че е много бутикова и никой няма да я купува. Затова си я издадох сама, със собствени средства и трябваше да си намеря бързо някаква работа.

Работих един месец като хостеса в клуб. 90% от младите хора се друсат – това е впечатлението ми от месеца ми като хостеса. Много грозни неща видях – момичета красиви, направени, а излизат, влачейки се по земята… Не ми хареса този свят“, споделя Диана пред лъскаво списание.

Д-р Огнянова в хитовата докторска поредица се залюби с доц. Банков, шеф на болница „Св. Кирил”. Но в реалния живот няма мъж до себе си. С днешна дата обитава таванско помещение. А с екранния си партньор Юлиан Вергов са нищо повече от колеги и добри приятели.

„Кандидати много. Аз не съм меркантилна, не искам да ми се помага в кариерата, финансово… Карат ме да излизаме вечер, не вярват, че не си падам по това. Обяснявам им, че рисувам, те не разбират и така“, обяснява актрисата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар