Трансформациите на Тайра

Трансформациите на Тайра
Гласувайте за статията

Трансформациите на Тайра Банкс през годините, тя се разви както в личен, така и в професионален план, нека се запознаем с Тайра днес, каквато стана.

Супер модел, с афро американски корени, като ученичка страдала от недохранване и имала проблем с малкото килограми. Става звезда на марката „Виктория сикрет“. С голямата слава идват и някои лични тревоги.

Популярна и успешна, водеща и продуцент, но така и не успява да зачене по естествен път. Тя и фотографа Ерик Асла, което е с норвежки корени, стават родители на момченце, но чрез сурогатна майка. 

Тайра е сред основателите на тв продукцията – „Следващия топ модел на Америка“.  С годините пред обектива Тайра се бори срещу бедността, глада, срещу догмите, че жената трябва да бъде супер слаба, ако иска да я харесват. С времето тя напълня, после отслабна, снима се по бански с наднормено тегло, за да покаже, че всеки може да бъде хубав, без да е с идеални мерки.

Днес е майка, водеща, продуцент, но определено силен и развиващ се характер, жена, която изразява себе си и не се страхува да се променя, да остарява и да знае, че може да даде и повече. Амбициозна, интересна и наистина един различен супер модел на дрехи и бельо е Тайра Банкс.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар