Твърде тъжен рожден ден за Михаел Шумахер

Твърде тъжен рожден ден за Михаел Шумахер
Гласувайте за статията

Михаел Шумахер не е прекарал от най-добрите си празници!

Само преди дни Михаел Шумахер навърши 49 г., но надали на него и близките му им е било да празненства. Бившият пилот на Формула 1 още не може да се възстанови от травма в главата и може би никога няма да успее.

Михаел Шумахер

Легендата Михаел Шумахер прекара един от най-тъжките си рождени дни, защото е прикован към леглото

Шуми е прекарал рождения си ден само в компанията на своето семейство. На празничната трапеза са били с него единствено съпругата му и двете им деца, научи екипът на Kliuki.bg.

Няма информация за здравословното състояние на германеца, което предполага, че той все още се бори. Затова по всяка вероятност на празника е бил в инвалидна количка.

Легендарният пилот си удари главата, но това засегна двигателния му апарат. Счита се, че от 4 години насам не може да ходи, нито дори да говори.

Тъй като жена му е забранила всякакво изнасяне на информация за него, а такава не постъпва изобщо, се смята, че състоянието на Михаел Шумахер няма промяна. Тоест той е жив труп, което е твърде жестоко.

Все пак наскоро имаше изнесено уведомление, че Шуми ще направи последен опит да се върне поне малко към нормалния начин на живот. Ще му бъде направена операция, но все още не е ясна датата.

В същото време целият интернет бе залят от поздрави към Михаел Шумахер по случай рождения му ден. Хората не са го забравили, напротив, още се интересуват от него и състоянието му.

Припомняме, че немецът пострада по време на ски във Франция. Удари си много болезнено главата и дори лежа известно време в изкуствена кома.

От пролетта на 2014 г. Шуми се намира в имението си в Швейцария, където се лекува. От инцидента до наши дни няма нито една актуална снимка на германеца, което подсказва, че е зле.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар