Бомба: Андреа зарязва Кубрат? Умори се да го чака да я оплоди

Бомба: Андреа зарязва Кубрат? Умори се да го чака да я оплоди
Гласувайте за статията

На Андреа откровено й писна да свири втора цигулка!

Кариерата винаги е била най-важното е живота на Кубрат Пулев и това положение вече стана нетърпимо за Андреа. Певицата съвсем скоро ще навърши 31 г., а все още е без деца, няма и брак дори.

Андреа и Кобрата

Андреа може да зареже Кубрат Пулев

Именно напредването на възрастта е в основата блондинката да започне да се оглежда за друг партньор в живота. Тя много обичала Кобрата, но вече не издържала на това чакане.

Както е известно, боксьорът смята да се ожени за Андреа след спечелването на световната титла в тежка категория. Това обаче става вече все по-малко вероятно.

Певицата отдавна искала да има деца, но Кубрат винаги я спирал. Той някак успявал да я убеди, че не е сега моментът и има време за това.

Така годинките си минават и ако не се вземат мерки, накрая Андреа и Кобрата може и да не успеят изобщо да имат поколение, дори и да искат. Затова е нужно да действат сега, но явно имат разногласия по този въпрос.

Според слуховете, Андреа вече била вдигнала ръце от Пулев и била започнала да се оглежда за друг кандидат за баща на децата й. Тя си падала по мъже със здрави тела и точно такива търсела.

Фолк дивата не страдала от мания да се омъжи на всяка цена. Нямала нищо против брака, но той не бил най-важният за нея.

Цел номер едно в живота й в момента било бъдеща бременност. Много искала да стане майка, защото се страхувала, че биологичният й часовник тиктака с пълна сила и скоро може да не успее да зачене.

Кубрат Пулев е доста по-голям от нея, но това не му пречи да отлага този процес във времето. Той е на 36 г., но явно не се притеснява, че ще бъде самотен на стари години.

Припомняме, че повече от десетилетие това е една от най-известните двойки на България. Дали и нейният край дойде?

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар