Ирен Кривошиева пак удари Ламбо: Упрекът й срази актьора!

Ирен Кривошиева пак удари Ламбо: Упрекът й срази актьора!
Гласувайте за статията

Ирен Кривошиева все още е в негласна вражда със Стефан Данаилов!

Актрисата Ирен Кривошиева не успя да разведе Стефан Данаилов навремето и така и не успя да го превъзмогне. Затова и до днес сипе лоши думи по адрес на актьора, макар и извън публичното полезрение.

Ирен Кривошиева и Ламбо

Ирен Кривошиева не е заровила томахавката със Стефан Данаилов

Този път блондинката използва сватбата на общия им син, за да атакува бившия си любовник. Тя е безкомпромисна по отношение на него и това е логично след начина, по който той я третира преди година.

Ирен Кривошиева обвинявала Ламбо, че не е дошъл да види как синът му се жени. Това за нея било ясен знак, че актьорът не обича достатъчно сина си.

Стефан Данаилов не уважи сватбата на сина си по ред причини. В същия ден вдигна голямо парти по случай рождения си ден, а и представи автобиографичната си книга.

Ирен обаче не приемала никакви оправдания. За нея постъпката на бившия й била прекалено недостойна, защото друг шанс да види сватбата на сина си едва ли ще има.

Кривошиева обаче явно не отчита подобаващо факта, че на практика половината от тази сватба я е платил именно Стефан Данаилов. Той изпратил огромна сума пари на Владо малко преди венчавката, което било и неговият сватбен подарък.

Има информация, че Ламбо не е пътувал до САЩ и по друга причина. Той има големи проблеми със здравето и лекарите категорично му забраняват на пътува, особено пък на дълги разстояния.

Припомняме, че Владимир Данаилов е син на Ламбо от извънбрачната му връзка с Ирен Кривошиева преди 33 г. Това е и единственото дете на актьора, тъй като от съпругата си Мария няма поколение.

Преди години Данаилов все пак избра жена си пред любовницата си и това явно така и не бе превъзмогнато от втората. Затова тя все още сипе обвинения и критики по негов адрес.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар