Въпреки че се събраха отново, Коко отказва да признае сина на Нелина!

Въпреки че се събраха отново, Коко отказва да признае сина на Нелина!
Гласувайте за статията

Нелина и Коко Динев пак са заедно, напук на всички и всичко!

Открай време се говори, че синът на Нелина е плод на любовта й с Коко Динев. И двамата обаче категорично отричат тази версия.

Нелина и Коко Динев

Нелина продължава да твърди, че няма дете от Коко Динев

Певицата твърди, че никога не е раждала от футболния бос. Докато той не иска и да чуе да има незаконно дете.

Има мълва, според която през 90-те години Коко и Нелина са направили бебе. Фолк дивата пожелала да го задържи, но по онова време бизнесменът не желаел да става баща, а и не обичал Нелина.

Тази клюка категорично се отхвърля и от двамата. Днес те отново са заедно, но собственикът на „Кошарите“ за нищо на света не иска още деца.

Той вече си има достатъчно Те са цели три. Едно от Анелия и две от колежката й Емилия.

Както е известно, в края на 2003 г. се роди Ивон, която и до днес е единственото дете на Ани. Преди 10 години пък се роди синът му Иван, който е от Еми. Също от нея е и последното му отроче, което е на малко повече от годинка – малката Мира.

Нелина има едно момче и то се казва Кристиян. Слуховете за това, че е от Коко Динев, започнаха поради факта, че бащата на момчето не е известен. Певицата го отгледа сама. Тя продължава да твърди, че е предпочела да бъде самотна майка, вместо да разбие един брак, защото бащата бил женен.

В крайна сметка и двамата са щастливи с децата си и отново са двойка, което е страхотно. Дали ще създадат семейство един с друг, след цели 20 години, времето ще покаже най-добре.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар