Елена Паришева прелива от щастие: Мъжът ми е най-добрият, видяхте ли?!

Елена Паришева прелива от щастие: Мъжът ми е най-добрият, видяхте ли?!
Гласувайте за статията

Елена Паришева се радва на успехите на Ивелин Попов!

Красавицата Елена Паришева, която някога беше нашумяла чалга певица, е много щастлива от всичко, което се случи тази вечер. Тя е горда с мъжа си, който стана Футболист на годината на България, научи Kliuki.bg.

Ивелин Попов и Елена Паришева

Попето зарадва до полуда Елена Паришева, тя е пълна с гордост

Ивелин Попов спечели за трети път престижната награда, при това поред. Така се изравни с легенда като Христо Бонев.

Елена Паришева беше плътно до мъжа си по време на церемонията. Тя сияеше от красота, което е леко шокиращо, защото роди второто си дете не чак толкова отдавна.

Явно обаче Ели знае как да се поддържа. Тя винаги е била красива и продължава да бъде.

Бившата певица не пропусна да поздрави Попето за победата му и да изрази своята гордост. Блондинката никога не е преставала да го подкрепя.

„Мъжът ми е най-добрият, видяхте ли?! Винаги съм вярвала в него, защото има страхотен талант. Той е невероятен футболист, примерен партньор в живота и прекрасен баща.“ – споделя Елена Паришева.

Красавицата се отказа от собствената си кариера навремето, за да бъде с футболиста. Тя го последва в чужбина, загърбвайки „Пайнер мюзик“, където тогава беше звезда.

В момента Ели и Попето живеят в Москва, където той играе за местния „Спартак“. Годината беше изключително успешна за него, понеже стана шампион на Русия.

Чалга фурията и футболистът са заедно вече почти десетилетие. Те имат 2 деца и се радват на семеен уют, за какъвто мечтаят много хора.

Няма съмнение, че са един за друг. Любовта им е видна от километри.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар