Любен Дилов – син: Крадях вино от ресторанти и продавах мръсни снимки на съучениците ми! (виж тук)

Любен Дилов – син: Крадях вино от ресторанти и продавах мръсни снимки на съучениците ми! (виж тук)
Гласувайте за статията

Любен Дилов – син е бил доста буен и палав като малък!

Любен Дилов – син се слави като един от най-големите устакяри у нас, но и в детството си не е бил по-различен. Нещо повече – наследникът на големия писател Любен Дилов влязъл навремето дори в Детска педагогическа стая.

Любен Дилов - син

Любен Дилов – син е била повече от буен и палав като ученик. Побърквал родителите и учителите си с пакости

Днес си спомня тези патила и пакости с умиление и голяма доза носталгия по младостта и онези безгрижни години. Макар за родителите му да не са били точно такива, предвид глупостите му.

„Аз съм израснал в разбойническа махала. В детството ми в квартала имаше невероятно съчетание между стари лозенчани и милиционери. Тоест децата се чувстваха недосегаеми. Участвах във всички простотии. Всичко по мен е трошено – ръце, крака, глава, челюсти“, хвали се Любен Дилов – син.

И разказва, че редовно се сдобивал с еротични списания, от които след това продавал мръсни снимки на съучениците си. Парчето вървяло по 50 стотинки като де факто им пробутвал фотосесиите с бельото.

Връстниците му обаче не били така добре запознати и считали, че дават паричките си за контрабандна стока. Разплащали се щедро, а Любен Дилов – син се кефел, че разполага с кинти.

„Честно казано им пробутвахме страниците с бельото… Крали сме и от ресторанти вино. В „Кошарите” лесно се прескачаше“, смее се дяволито зевзекът, който наскоро стана дядо на 53 години.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар