Преслава си връща на Павел Лазаров: Виж как го подлуди от ревност! (още подробности)

Преслава си връща на Павел Лазаров: Виж как го подлуди от ревност! (още подробности)
Гласувайте за статията

Преслава реши да се върне към истинското си аз и подлуди Павел Лазаров!

След като месеци наред Преслава не приличаше на себе си и следеше под лупа гаджето си Павел Лазаров ето, че най-сетне й дойде акълът. Певицата, която беше решила да спре участията си и да се отдаде на бременността си, направи рязък завой.

Преслава

Преслава започна да кара Павел да ревнува, флиртува с ухажори по заведенията

Явно Преси ще удължи сценичните си изяви. Графикът й с участия е наистина препълнен, а по време на последните от тях, Петя от Добрич шашна всички. С две неща.

Първото от тях е, че Преслава отново е започнала да кокетничи и да флиртува с феновете си. Очевидци разкриха, че пайнерката е ухажвана все по-настоятелно от млади и заможни баровци, които я следят на участията й.

„Подаряват й цветя, сърчица, глезят я с питиета. А Преслава видимо не се дърпа. Винаги е с широката си усмивка и дори си позволява да отвръща закачливо на подмятанията на разни красавци“, разказват свидетели на промяната й.

Другото, което учудва всички е, че Преси е все така слаба. Краката й приличали на клечки за зъби, а злобарки по форумите отново я сложиха в графата анорексички.

Ако наистина е бременна обаче, певицата трябва да се храни пълноценно и стабилно. И не заради себе си, а заради плода в утробата си. Павел Лазаров не спирал да й го повтаря, а от известно време насам бясно ревнувал и от работата й.

Настоявал да си стои у дома при него, а не да се кълчи пред жадните погледи на разгонени пияници.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар