Заврян зет: Росен Плевнелиев се пренесе в жилището на Деси Банова! (ето защо не я взе в Резиденшъл парк)

Заврян зет: Росен Плевнелиев се пренесе в жилището на Деси Банова! (ето защо не я взе в Резиденшъл парк)
Гласувайте за статията

Росен Плевнелиев си стегнал куфарите и се преместил при Деси Банова!

Росен Плевнелиев и Деси Банова заживяха заедно дни преди Нова година. Противно на очакванията обаче, не синоптичката, а екс президентът си грабнал куфарите и се настанил в дома на любимата си.

Деси Банова

Росен Плевнелиев се премести да живее в дома на Деси Банова в Бояна

Деси Банова живее в апартамент в Бояна, където двамата влюбени смятат да останат към настоящия момент. Новината учуди всички, защото се смяташе, че красавицата ще се премести в затворения комплекс „Резиденшъл парк“, където живее Плевнелиев.

Е, да ама не! Оказа се, че вината за решението не е на бившия държавен глава. То било взето от самата Деси, която за нищо на света не искала да живее на мястото, където любимият й е живял с бившата си жена.

Както знаем, Плевнелиев и Юлияна Плевнелиева обитаваха същата къща няколко години. Което, според Деси Банова, било лош знак. Тя вярвала в суеверията и особено в енергиите, оставени от хората на дадени места или предмети.

„Десито е щастлива и влюбена. Нормално е да иска ново начало с половинката си и да бяга като дявол от тамян от спомените и миналото му с бившата. Ако се беше преместила при него, всичко щеше да й напомня за Юлияна, защото де факто това е бил нейният дом“, коментират близки до двойката източници.

А самият Росен Плевнелиев нямал нищо против да заживее в дома на Деси в полите на Витоша. И дори подмятанията, че се превръща в заврян зет, искрено го разсмивали.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Заврян зет: Росен Плевнелиев се пренесе в жилището на Деси Банова! (ето защо не я взе в Резиденшъл парк)”

  1. 777

    ян. 08. 2018

    Тия двамата съвсем изтрещяха.

Добавете коментар