Зорница Линдарева с истината за гаджето си и флирта с Коцето! (виж какво разкри)

Зорница Линдарева с истината за гаджето си и флирта с Коцето! (виж какво разкри)
Гласувайте за статията

Зорница Линдарева проговори за Коцето и приятеля си преди Биг Брадър!

Зорница Линдарева, която всички отдавна определят като мъжемелачка, проговори. Чаровницата разкри цялата истина, както за бившия си приятел, така и за флирта си с Коцето в Биг Брадър.

Зорница Линдарева

Зорница Линдарева каза цялата истина за Коцето и бившия си мъж

Оказа се, че последното е било просто една игра. Закачка за пред камерите, защото с продуцентите имали уговорка да допринасят за развитието и интригите в сюжетната линия. Нищо повече нямало между нея и Константин.

„Беше просто една приятелска закачка. В Къщата бяхме като едно семейство, а Коцето се държеше много свободно със съквартирантите. Той готвеше за всички страхотни ястия, беше атрактивен, забавляваше, пееше.

Нито за секунда покрай него не бе скучно… За мен и за всички останали той е големият и автентичен победител. Него го познават от 15 години, ще го познават и след още 15“, заяви категорично Зорница Линдарева в интервю за вестник „Уикенд“.

Колкото до старата връзка, която уж приключила преди влизането си в Къщата, Зори беше твърде лаконична. Тя не разкри нито името, нито самоличността на въпросния мъж. Защото, според нея, няма никакъв смисъл.

„Силно казано е да се нарече приятел, но да, имах някаква връзка. Човекът не живее в България и какво ще стане помежду ни не знам и не мога да кажа. След излизането ми от Къщата не сме се чували дори по телефона.

Може да се каже, че съм свободна жена, докато не се подпиша в обредния дом с някой мъж. По принцип съм си моногамна. Щом съм във връзка с един човек, съм само с него. Изобщо не харесвам хората, които изневеряват“, хвърли бомбата с истината Линдарева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар