Сензация: Анелия се омъжва, вдига палат в Горубляне! (още подробности)

Сензация: Анелия се омъжва, вдига палат в Горубляне! (още подробности)
Гласувайте за статията

Анелия ще каже „Да“ на турски дипломат, с когото има връзка отдавна!

Поп фолк чаровницата Анелия най-после откри мъжа на мечтите си. След като години наред беше сама или се хвърляше в мимолетни връзки, които не можеха да я удовлетворят, певицата извади късмет.

Анелия

Анелия ще се омъжва за турски дипломат, вдига и палат в Горубляне

Както знаем, от месеци тя е сериозно обвързана с мистериозен млад, красив и интелигентен турски дипломат. Анелия избягва да говори за връзката си и я пази в тайна, но хората около нея не спираха да разправят колко е щастлива и влюбена.

Нещо повече – оказа се, че изпълнителката вече се готви за сватба с любимия си, с когото се запознали по време на едно от участията й. Говореше се, че именно дипломатът е уредил снимките на клипа й „Дай ми още“ в турския дворец Чираган палас.

Тази година пък, за рождения ден на господина през септември, двамата си организирали романтична екскурзия до Париж. Сватбата им най-вероятно ще бъде през пролетта, но едно е сигурно – Анелия не иска да ражда. Тя винаги е била категорична, че дъщеря й Ивон й е напълно достатъчна и не иска още деца.

Дали бъдещият й съпруг обаче ще приеме това, предстои да разберем тепърва. А между другото певицата е започнала и строеж на нов палат в квартал „Горубляне“.

След като преди това се сдоби с къща в Драгалевци и апартамент в Слънчев бряг. Явно Анелия е решила да инвестира парите си вм имоти, което е повече от разумно.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Сензация: Анелия се омъжва, вдига палат в Горубляне! (още подробности)”

  1. вафла със сирене

    ян. 08. 2018

    Добре, че е турчин и не може да я чуе колко е простовата.

Добавете коментар