Луна втрещи: На мен само Лили Иванова ми е конкуренция! (виж какво още изцепи)

Луна втрещи: На мен само Лили Иванова ми е конкуренция! (виж какво още изцепи)
5 (100%) 1 vote

Луна не спира да се взима на сериозно и да смайва с умотворения!

Чалга легендата Луна не се спира и след Биг Брадър. Наскоро тя отново даде интервю, в което заяви, че се чувства горда и напълно доволна от участието си във формата. Дори нещо повече – тя била тази, която може и знае как да контролира и води народа.

Луна

Луна можела да се сравнява само с Лили Иванова у нас

„Моята работа приключи и тя бе перфектно свършена. Това е една игра, шоу, в което съм само един артист. Не съжалявам за абсолютно нищо. Аз влязох с гръм и трясък и излязох по същия начин.

Знам как да ръководя и контролирам зрителите. Все пак целият ми живот е минал в телевизията, в концертни зали, сред хората. А също и на улицата, в трамвая, в метрото. Аз съм навсякъде – и в самолета, и на опашките на най-евтините магазини, защото мен ме интересува житието и битието на българина.

Аз съм българка и голям патриот, и това е част от моята душевност. И сляп да си, и глух да си, пак ще разбереш каква душевност и личност е Луна!“, разбъбри се русокосата фурия. Която обаче има и други амбиции, освен да пее и скандализира. А именно да става акстриса, защото й било даденост.

„Ако направя книга, това означава, че ставам като останалите, а Луна е без аналог. Луна е проводник на новото, на интересното, на провокативното. Сега очаквам да получа предложение за филм, за да разгърна актьорските си качества.

Продължавам, разбира се, и с музикалните си проекти, защото аз няма с кого да се състезавам. За мен няма конкуренция в България, освен Лили Иванова!

Стремежите ми са единствено и само в посока направо и нагоре към звездите. Защото на небето има много звезди и само една Луна“, вярва си наистина певицата. Интересно ще е да разберем на какво мнение е съперницата й Лили Иванова, но едва ли ще можем да се насладим на коментара й по темата.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар