Гаджето на Веско Маринов олисява! (Певецът се срамува от дефекта й+виж още)

2

Гаджето на Веско Маринов олисява

Любимата на Веско Маринов оплешивява. Новата любовница на трубадура от Плоски Тръмбеш има сериозни проблеми с косата си.

Веско Маринов
Веска на Веско Маринов оплешивява

Сервитьорката от Добрич се опитва да си скрие дефекта си под шапка. С нея Веселина Пеева е непрекъснато. Със същата шапка тя бе и на кукерския фестивал в Разлог.

Там Веско Маринов я заведе и за първи път направи официален пиар на връзката им. Сред официалните гости бе Христо Стоичков и други ВИП-персони.

Сервитьорката била със същата шапка и на 6-ти януари. Тогава неин съсед я щракнал в родния й град Добрич.

Според клюката Веска оплешивявала заради темерутски характер на певеца. Веско Маринов бил пословично стиснат и не давал на приятелката си пари за нови дрехи и шапки. Изпълнителят на „Горчиво вино” не спирал да се оплаква, че е достигнал финансовото дъно и бил затънал в кредити.

Което не му пречи да кара джип за двеста бона. Така вероятно се оправдава, че е като чичо Скрудж, за да не даде пари на Веска. И да я остави да търкаля 20-годишната си трошка за два бона.

Заради него обаче Веска Пеева заряза двете си деца, отсвири ги дори на Коледа и Нова година.През лятото любовницата на Веско Маринов дори работи пак като сервитьорка, за да има някой лев, припомнят запознати.

Веско Маринов обаче каза след концерта си в НДК миналата година, че би било добре да остане с не ядо следващия си концерт.

2 коментара
  1. виждащ и чуващ казва

    Откакто е с Веско тя не е стъпвала в Добрич .Дали има кураж да дойде ,едва ли.

  2. очевидец казва

    Виждам я из Добрич с малкото си дете.Често са в парка.Не виждам да е олесяла,а винаги е с добре подредени коси и носи слънчеви очила.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.