Стоянка Мутафова изригна: Никога не съм обвинявала Адриана в кражба! (Виж още)

Стоянка Мутафова изригна: Никога не съм обвинявала Адриана в кражба! (Виж още)
Гласувайте за статията

Стоянка Мутафова изригна срещу думите на колежката си Адриана Андреева!

Голямата Стоянка Мутафова проговори за това, в което я упрекна колежката й. Двете години наред бяха заедно в комедийния спектакъл „Госпожа Стихийно бедствие” . Но изненадващо Адриана Андреева отказа да замине на турнето в САЩ и това бе огромен шок за мнозина.

Стоянка Мутафова изригна срещу Адриана

Нейната версия за отсъствието й бе, че Стоянка Мутафова я набедила за кражбата в дома й. Припомняме, че от къщата на великата актриса бяха откраднати огромна сума пари и бижута.

Според разследващите ченгета това било дело на близки до актрисата хора.

„Лъжа е, че съдя Адриана Андреева, че ме е обрала. Никога не съм я обвинявала! Това изобщо не е вярно. Истината е, че малко преди да тръгнем на турне в САЩ, организаторката извади визи от посолството и купи билетите.

А в последния момент колежката се отказа. Защо го е направила, мен не ме касае“, е обяснението на Стоянка Мутафова. Така тя обясни хладните си отношения с колежката й Адриана Андреева.

Последната пък се оплака, че е съдена заради отсъствието си от задокеанското турне. Дори изплака, че няма 4000 лева да плати с пенсия от 400 лева. Толкова била осъдена за неустойката.

А не заминала, защото Стоянка Мутафова я набедила за крадла на парите и бижутата й.

„Няма такова нещо! Никога не съм си позволявала обидни квалификации към колежки. Особено към Адриана, която познавам от години.Това, че я съдят, е заради пропуснати ползи на организаторката на турнето. Аз нямам нищо общо с това“, троснато заяви любимката на поколения българи.

Стоянка Мутафова обясни още, че решението на Адриана би могло да съсипе много от сънародниците ни в Америка. Защото без актриса представлението било на път да се отложи.
„Добре, че тогава дъщеря ми Муки намери Ирен Кривошиева, която замести бързо Адриана. Иначе щяха да я съдят за много повече пари, ако турнето се бе провалило заради нея“, категорична е Мутафова.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар