Посмешище: Светлана Василева отново напуска Гущеров! (не й купил обещаната кола – виж тук)

Посмешище: Светлана Василева отново напуска Гущеров! (не й купил обещаната кола – виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Василева за втори път ще си събира багажа от Бояна!

Пълен резил и посмешище – такава май ще се окаже голямата любов на Светлана Василева и Християн Гущеров. Както знаем, двамата се разделиха дни след като плеймейтката излезе от Къщата на Биг Брадър.

Светлана Василева

Светлана Василева продължава да си чака колата от Гущеров, но той явно е забравил

Блондинката уж нямаше търпение да хукне при любимия си, а само три дни по-късно офейка от палата му яко дим. Събра си всички парцалки и си плю на петите. За раздялата имаше няколко версии, но те така и не успяха да бъдат проверени.

Защото пак само дни по-късно Светлето се върна обратно при сина на Добромир Гущеров. Тази игра на иди ми, дойди ми, определено сащиса всички нормални хора, дори и сред приятелите на Светлана Василева.

Разбра се, че тя се е прибрала при Християн Гущеров, защото той обещал да й купи кола, както и да й дава определена сума пари за дневните й харчове. Е, да, ама вече няколко седмици по-късно следа от автомобил няма, пише ХотАрена.Нет.

„Светлана се прибра при него, търпи му любовта към чашката, че дори и с майка му се снима на Нова година. И се скъсва да й прави мили очи. И всичко това за какво – чака ли чака, но Хриси нещо е изпаднал в амнезия и е забравил за колата“, коментират близки до обкръжението на Василева.

Затова и тя вече на няколко пъти споделяла с дружките си, че ще изчака още малко. Пък след това щяла да си грабне за втори и последен път нещата, а Гущеров да я гонел. Тя обаче нямало да му се върже на обещанията трети път.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар