Галена рядко избухва, но този път чашата на търпението й преля!Чаровницата на Пайнер - Галена

е една от звездите у нас, които наистина са "над нещата". Много глупости и откровени простотии са се писали за нея през годините, но тя винаги ги е отминавала с обикновено махане на ръка. [caption id="attachment_399502" align="alignright" width="261"]Галена Галена е бясна, ще съди измамниците[/caption] Този път обаче чашата на търпението й преля. Защото в случая не става дума за дрехите й, дебелината й, поредният й измислен любовник и прочие. А за милиони българи, които са лъгани на неин гръб. Става дума за реклама на продукти за отслабване, които се продават в мрежата - уж препоръчани от певицата. Измамата стигнала до ушите на Галена, която моментално разкри истината в профила си. И предупреди българите да не се хващат на подобни мурафети. Ето какво точно написа сладураната: "Здравейте! До мен достигна една обезпокоителна информация. Предполагам сте попадали многократно на разни спам-страници из интернет. Които промотират продукти за бързо отслабване, бързо забогатяване и други подобни измамни предложения. За моя изненада, хората зад един такъв продукт, който се предлага на българския пазар, са сметнали за уместно да използват името и образа ми с рекламна цел, като дори са изфабрикували фалшиво интервю с мен. Свикнала съм да бъда замесвана в какви ли не инсинуации и по принцип не бих дръзнала да насочвам допълнително вниманието ви към тях, но този път получих доста обаждания от хора, които са се подвели от това интервю и са поръчали въпросния продукт.

Искам най-официално да заявя, че по никакъв начин не съм свързана с каквито и да било продукти за отслабване и да ви призова да не вярвате на подобни спам-реклами из интернет.

Ако случайно отговорниците за тази "реклама" прочетат това — искам да знаете, че съм предприела съответните мерки и няма да позволя да лъжете хората на мой гръб! Осъзнавам, че популярните личности са удобна мишена за такъв род злодеяния, но тук става въпрос за здравето на хората и е изключително некоректно от ваша страна да ме въвличате в тази измама!", заключва Галена.