Бомба: Нона Йотова показа новото гадже на Гришо! (актрисата доволна от обрата с Никол Шерцингер)

Бомба: Нона Йотова показа новото гадже на Гришо! (актрисата доволна от обрата с Никол Шерцингер)
5 (100%) 1 vote

Нона Йотова разбуни духовете в мрежата, показвайки новото гадже на Гришо!

Григор Димитров – Гришо си има ново гадже. А кака му Никол Шерцингер вече е в историята. Да, признаваме си, че звучи невероятно, но може би е самата истина. Още повече, че я научихме не от друг, а от сериозно и обществено познато лице. А именно Нона Йотова.

Гришо

Ализе Лим ли е новото гадже на Гришо?! Какво се случва с Никол Шерцингер

„Това било новото гадже на Гришо! Ализе Лим! Съгласна съм!“, оповести преди дни в мрежата актрисата и депутат от БСП Нона Йотова. А постът й моментално се сдоби с множество лайкове и коментари по щекотливата тема.

Болшинството от потребителите в мрежата признават, че харесват много повече младата Ализе Лим, пред застаряващата (пък макар и хубава) Никол Шерцингер. Те са убедени, че на Григор му отива именно такова момиче, с което да гради успешното си бъдеще занапред.

„Най-сетне заряза „баба” Никол Шерцингер. Бая се изложи с тая застаряла певачка, време беше да се хване с елитна мацка”, коментира един от виртуалните приятели на Нона Йотова – Светослав Вортилов, пише вестник „Таблоид“.

Припомняме, че миналата година Гришо и тенисистката Ализе Лим бяха засечени заедно на вечеря в Париж. Още тогава таблоидите гръмнаха с предположения, че между двамата млади май прехвърчат искри.

И все пак нито една от тези информации не може да бъде наречена достоверна. Нищо чудно самата Нона Йотова да е чела нещо по темата в интернет и просто да си е направила шега. А дали Гришо и Никол Шерцингер са заедно, тепърва предстои да разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар