Избягаха: Преслава и Павел Лазаров офейкаха в Тайланд! (още подробности + снимки)

Избягаха: Преслава и Павел Лазаров офейкаха в Тайланд! (още подробности + снимки)
5 (100%) 1 vote

Преслава заряза участията си и хукна към Тайланд с любимия си мъж!

Не чакайте да видите тези дни Преслава в своя град. Певицата заряза участията си, които и без друго намаляха драстично, за да хукне към Тайланд. Там тя е заедно с половинката си Павел Лазаров, който се грижи усилено за нея и бъдещото им бебе.

Преслава

Преслава и Павел Лазаров офейкаха за екзотичен Тайланд

Както знаем, Петя от Добрич е бременна, въпреки че упорито крие този факт от всички. Тя е страшно суеверна и се бои лоши очи или помисли да не навредят на плода. Но е показателно, че намали броя на участията си и значително разреди нощните си подвизи.

„Превърнах се в домошарка. Най-много обичам да си стоя вкъщи и да си почивам. Не съм тежка купонджийка, тъй като всяка вечер бях по заведения и това ми омръзна.

Почти винаги след участие си тръгвах, защото исках да се прибера в дома си. Имало е случаи, когато съм оставала, защото съм била с компания, но това се изолирани случаи“, разкри наскоро Преслава и смая много от познатите си. Които я помнят като непоправима щурачка и купонджийка.

Преди ден Преслава публикува снимка на Тайланд от хотелската си стая, а гледката е повече от убийствена. Навсякъде е зелено, спокойно и красиво – какво повече може да се иска за перфектната почивка на бъдещата майка.

Очаква се певицата и Павел Лазаров да останат на мястото поне десетина дни, а публикуването на снимки тепърва започва.

Ето красивия изглед от хотелската им стая

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар