Бомба: Ето я диетата, с която Гери-Никол стопи мазнинките за Сейшелите! (виж тук)

Бомба: Ето я диетата, с която Гери-Никол стопи мазнинките за Сейшелите! (виж тук)
Гласувайте за статията

Гери-Никол определено е доста отслабнала и изглежда чудесно по бански!

Яката дупара Гери-Никол е просто неузнаваема. Варненската принцеса замина за Сейшелите с новото си гадже, откъдето смая със снимки. Певицата показа тяло – трепач, противно на това, което виждахме от нея доскоро.

Гери-Никол

Гери-Никол отслабна с уникална диета, която се базира на консумацията основно на салати, риба и пилешко месо

Както знаем, в последните месеци Гери-Никол често ставаше обект на одумки и дори подигравки. Причината за това бяха пищните й форми и мощната задница, която беше отпрала. Герито определено беше напълняла доста, въпреки че поне според нас, тогава беше супер сладка.

Явно обаче тя също се е подмамила по манията за отслабване като повечето си връстнички. И успя да постигне страхотен ефект за нула време. Близки до нея източници разкриха как Гери-Никол се е вталила за почивката на Сейшелите.

Оказа се, че сладураната е заложила на една от най-мощните и доказани с времето си диети. А именно консумацията на салати. Пресни и свежи салати, които могат да се ядат в голямо количество, а и да са много разнообразни.

Важното е към тях да не се добавят тежки сосове или прекалено много мазнини, дори и зехтин. Всичко трябва да е умерено, а заедно със салатите може да се консумира само риба или пилешко месо, но без кожа.

Това, съчетано с изпиването на поне 3 литра вода на ден, е донесло на Гери-Никол формата, в която я виждаме сега. И не можем да не признаем, че изглежда наистина топ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар